اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
دبیر علمی کنگره زخم گفت: 80 تا 90 درصد جراحی های زیبایی بینی غیر ضروری هستند و برای پیشگیری از این زخم ها باید فرهنگ سازی کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر منصور جمالی زواره، دبیر علمی بخش علوم پایه یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت امروز درنشست خبری با اشاره به زخم های عمدی که در بدن ایجاد می شوند، گفت: یکی از عمده ترین مشکلات کشور در حوزه زخم این است که 60 تا 70 درصد جوان ها در بخش های مختلف بدن خود خالکوبی و تتو دارند؛ همچنین برای مثال زنان قالی باف در حین کار دچار زخم می شوند؛ حوادث ساختمانی، تصادفات، سوختگی ها، نزاع های خیابانی و ... زخم هایی ایجاد می کنند؛ ولی با این وجود در ایران آمار دقیقی در مورد این مسائل وجود ندارد.
وی ادامه داد: بیشتر آماری که در حوزه زخم مطرح می شود در مورد کشور آمریکا است ولی جامعه آمریکا متفاوت از ایران است و نیاز است که آمار درستی در مورد زخم های مختلف در ایران ارائه شود ولی کار پژوهشی زیادی در مورد این موضوعات انجام نشده است.
دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: بسیاری از زخم ها مثل زخم های ناشی از نزاع های خیابانی و تصادفات قابل پیشگیری هستند؛ اگر مداخلات رفتاری و اجتماعی انجام میشد بسیاری از زخم ها ایجاد نمی شدند. زنان خانه دار نیز حین انجام کار دچار زخم ها و سوختگی هایی می شوند ولی اگر به آن ها آموزش داده می شد، می توانستیم از این زخم ها جلوگیری کنیم.
وی افزود: 80 تا 90 درصد جراحی های زیبایی بینی غیر ضروری هستند و برای پیشگیری از این زخم ها باید فرهنگ سازی کرد. برای پیشگیری از این مسائل باید کار پژوهشی انجام داد. نیاز است که به مردم تاکید کنیم که زخم ایجاد نکنید.
دکتر محسن فاتح؛ دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت نیز در این نشست در مورد برگزاری نمایشگاه تخصصی پزشکی و دارویی در این کنگره گفت: امسال فضای 1100 متری به عنوان فضای نمایشگاهی در اختیار 40 شرکت فعال در حوزه زخم و بافت قرار گرفته است.
وی افزود: همچنین علاوه بر برنامه اصلی کنگره 11 کارگاه تخصصی نیز برگزار خواهد شد که بخشی از آن توسط شرکت های دانش بنیان حاضر در نمایشگاه برگزار می شود که به معرفی آخرین دستاوردهای خود در این حوزه می پردازند. همچنین کارگاه هایی نیز توسط پژوهشکده زخم و ترمیم بافت یارا برگزار می شود.
دبیر اجرایی یازدهمین کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با تاکید بر لزوم افزایش آگاهی جامعه گفت: این آگاهی اتفاق نمی افتد مگر اینکه رسانه ها وارد این حوزه شوند و به فرهنگ مقابله با بروز زخم های مزمن بپردازند. یکی از راه های پیشگیری از زخم ها، تغییر سبک زندگی افراد است. اینکه بتوانیم زمان بروز بیماری ها را به تعویق بیندازیم، ارزشمند است.
به گزارش مهر، کنگره بین المللی زخم و ترمیم بافت با شعار جهان بدون زخم و محوریت نمایشگاه تخصصی پزشکی و دارویی، 30 آبان تا 2 آذرماه در مرکز همایش های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.
{{name}}
{{content}}